You are not registered yet. Please click here to register!
Telstra bigpond now has ADSL2 - Page 12 - i4memory.com - different look at memory
Tags Register Blogs FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 02-02-2007, 08:51 PM   #89
SLi_dog
Senior Member
SLi_dog's PC Specs
 
Join Date: Aug 10 2005
Location: Darwin, Australia
Posts: 2,099
Re: Telstra bigpond now has ADSL2

Maybe try downloading this --> https://my.bigpond.com/res/pdf/onlin.../userguide.pdf

and see what you max out at.


I was getting 163KBps max on the ADSL 1500 plan.
SLi_dog is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2007, 09:56 AM   #90
MrRevhead
Senior Member
MrRevhead's PC Specs
 
Join Date: Jun 19 2005
Location: Sydney, Australia
Posts: 632
Re: Telstra bigpond now has ADSL2

By RodneyJM
Are you Serious?
Yeah, I am serious Considering what I have seen from Wireless Internet (both Telstra & Unwired/Exetel) in the past.

There is alot of loss with wireless (as opposed to the typical 20% or so for normal line-based broadband eg 512k is more like low 50's really, 64 technically, which is what ISP's quote). It is all too common to see 512k wireless users getting 20-40kb/sec on average, this was one reason I advised my brother just to stick to a 256k plan as the premium on the 512k was not worth it as the speed would not be much different (he is a light user as well).
MrRevhead is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2007, 11:31 AM   #91
dinos22
Senior Member
dinos22's PC Specs
 
Join Date: Mar 26 2005
Location: Sydney
Posts: 9,825
Re: Telstra bigpond now has ADSL2

ADSL2 rulezzzzz

dinos22 is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2007, 12:07 PM   #92
sTARk
Senior Member
sTARk's PC Specs
 
Join Date: Nov 06 2006
Location: Wollongong, Oz!
Posts: 928
Re: Telstra bigpond now has ADSL2

Cool. My ADSL1 got switched on today or yesterday and now I get 5mb speeds!

dinos22. That's INSANE!!! 1mb/s each file
sTARk is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2007, 01:07 PM   #93
dinos22
Senior Member
dinos22's PC Specs
 
Join Date: Mar 26 2005
Location: Sydney
Posts: 9,825
Re: Telstra bigpond now has ADSL2

yeah man

i'm downloading all the bench files

looks like there's a ****load of points out there to pickup for laptops
dinos22 is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2007, 01:52 PM   #94
alpha0ne
Senior Member
alpha0ne's PC Specs
 
Join Date: Feb 25 2005
Location: Mandurah
Posts: 5,287
Re: Telstra bigpond now has ADSL2

By dinos22
ADSL2 rulezzzzz
I hate you
alpha0ne is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2007, 03:08 PM   #95
sTARk
Senior Member
sTARk's PC Specs
 
Join Date: Nov 06 2006
Location: Wollongong, Oz!
Posts: 928
Re: Telstra bigpond now has ADSL2

[`[*Test Results*]`]
[(----------------------------------
Test run on [*17/02/2007*] @ [*04:10 PM*]

Mirror: [*aaNet*]
Data: [*15 MB*]
Test Time: [*23.42 secs*]

Your line speed is [*5.35 Mbps*] (5351 kbps).
Your download speed is [*669 KB/s*] (0.65 MB/s)
sTARk is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2007, 03:51 PM   #96
Jammer
Senior Member
Jammer's PC Specs
 
Join Date: Mar 22 2006
Location: Melbourne
Posts: 2,009
Re: Telstra bigpond now has ADSL2

By dinos22
ADSL2 rulezzzzz

Meh, my Optus cable sees speeds like that regularly.
Jammer is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
adsl2, bigpond, telstra


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools



All times are GMT +11. The time now is 10:35 PM.

no new posts