You are not registered yet. Please click here to register!
my xms pro xl on opty 175 - i4memory.com - different look at memory
Tags Register Blogs FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 05-06-2006, 08:19 PM   #1
taztassio
Junior Member
taztassio's PC Specs
 
Join Date: Nov 07 2005
Posts: 9
my xms pro xl on opty 175

ey all,

i hav my opty at2.75ghz (250fsb) with my tccd corsair xms pro xl dual channel running 1:1 and in cpu-z it says.... 2.5 - 3 -3 -7, (which i set) and then 7 256.
now, this is at 2.8.

Which settings should i change (also in a64 mem tweaker) to obtain a faster super pi score etc.

thnx

taz
taztassio is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2006, 09:42 PM   #2
eva2000
Administrator
eva2000's PC Specs
 
Join Date: Jul 22 2004
Location: Brisbane, Australia
Posts: 23,021
twitter.com/i4memorycom Facebook Page livestream.com/i4memorycom
Blog Entries: 42
post a screenie of your motherboard bios if it isn't DFI NF4 based as well as screenie of a64tweaker of your current settings

or use template for DFI NF4 at http://i4memory.com/showthread.php?t=1263 to list settings you use now
eva2000 is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2006, 09:44 PM   #3
taztassio
Junior Member
taztassio's PC Specs
 
Join Date: Nov 07 2005
Posts: 9
hey, here is the screenie http://img.photobucket.com/albums/v6...ramtimings.jpg
taztassio is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2006, 10:06 PM   #4
eva2000
Administrator
eva2000's PC Specs
 
Join Date: Jul 22 2004
Location: Brisbane, Australia
Posts: 23,021
twitter.com/i4memorycom Facebook Page livestream.com/i4memorycom
Blog Entries: 42
Enable dynamic idle cycle counter and idle cycle limit set it lower = tighter i.e 16clks is a good start

difference can be quite a bit for super pi 32m http://i4memory.com/showthread.php?t=1374

Last edited by eva2000; 08-06-2006 at 10:08 PM.
eva2000 is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2006, 11:01 PM   #5
taztassio
Junior Member
taztassio's PC Specs
 
Join Date: Nov 07 2005
Posts: 9
yer i just clicked set for those settings, do they work from that point (or a restart) also, any other settings to change?
taztassio is offline   Reply With Quote
Old 08-06-2006, 11:32 PM   #6
the _rick
Senior Member
the _rick's PC Specs
 
Join Date: Sep 30 2004
Location: Melbourne
Posts: 1,248
you'll have to do it in the bios
the _rick is offline   Reply With Quote
Old 09-06-2006, 12:35 AM   #7
eva2000
Administrator
eva2000's PC Specs
 
Join Date: Jul 22 2004
Location: Brisbane, Australia
Posts: 23,021
twitter.com/i4memorycom Facebook Page livestream.com/i4memorycom
Blog Entries: 42
Yeah from bios
eva2000 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
175, opty, pro, xms


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools


Similar Threads for: my xms pro xl on opty 175
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
12x 60GB Gskill Phoenix Pro SSD in the house ! eva2000 Flash Memory & SSD devices 30 11-11-2010 01:30 PM
Asus M4A89TD Pro Review Booj Asus AMD motherboards / CPU 6 11-06-2010 02:25 AM
[Techpowerup.com] Apple Launches Core i7 Powered Mac Pro News Reviews & News Online 0 04-03-2009 03:00 AM
[Techpowerup.com] Some Apple MacBook Pro Notebooks are Affected by the NVIDIA Faulty News Reviews & News Online 0 11-10-2008 06:30 PM


All times are GMT +11. The time now is 02:11 AM.

no new posts