You are not registered yet. Please click here to register!
OCZ Phase change - i4memory.com - different look at memory
Tags Register Blogs FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 18-01-2006, 10:46 PM   #1
Swinghammer
Senior Member
Swinghammer's PC Specs
 
Join Date: Nov 12 2005
Location: Perth
Posts: 476
Question OCZ Phase change

Anyone know any word of the OCZ phase change cooler and when it would be available in Aussie?

and if it would be better than the Vapochill LS?

Regards the Hammer
Swinghammer is offline   Reply With Quote
Old 18-01-2006, 10:58 PM   #2
dinos22
Senior Member
dinos22's PC Specs
 
Join Date: Mar 26 2005
Location: Sydney
Posts: 9,825
there's already a thread here and over at XS.....March is supposed to be the release date......
dinos22 is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2006, 12:57 AM   #3
Swinghammer
Senior Member
Swinghammer's PC Specs
 
Join Date: Nov 12 2005
Location: Perth
Posts: 476
Seen the i4memory one, but I can't look at the XSystems forum because I work @ a mine for 2 weeks and we have this stupid thing called WEBSENSE on the network and I don't know of a way around the websense to unblock forum filters
Swinghammer is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2006, 04:09 AM   #4
kayl
Senior Member
kayl's PC Specs
 
Join Date: Jun 22 2005
Location: Port Hedland
Posts: 1,750
have a read of this thread.

http://i4memory.com/showthread.php?t=2059

have ya got the net at home??
kayl is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2006, 04:51 AM   #5
Swinghammer
Senior Member
Swinghammer's PC Specs
 
Join Date: Nov 12 2005
Location: Perth
Posts: 476
Yes have Net @ home . but home is 2 weeks away!
I wish ther was a way around this Websense
Swinghammer is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2006, 07:37 PM   #6
DeNs
Senior Member
DeNs's PC Specs
 
Join Date: Oct 14 2004
Location: Melb, SE Suburbs
Posts: 478
Try using the IP's of sites rather than using DNS (i.e. www.i4memory.com). I got around OCAU blocking at school by typing http://203.220.0.228/forums instead of forums.overclockers.com.au. As long as it's a forum that is on vBulletin, phpBB, IPB, etc. it'll automatically adjust to using direct IP linking rather than using the proper URL for all subforums, etc.

http://209.58.227.163/forums/

That should work for browsing XtremeSystems. If you want to find out the IP of any blocked site, just open a command prompt and ping the site - the IP will come up.

Hope that helps.

---dens

Last edited by DeNs; 19-01-2006 at 07:49 PM. Reason: spelled DNS as NDS :P
DeNs is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2006, 09:18 PM   #7
T_M
Senior Member
T_M's PC Specs
 
Join Date: Dec 07 2004
Location: Jakarta
Posts: 5,335
How do you ping the sire without knowing the IP already?
T_M is offline   Reply With Quote
Old 19-01-2006, 10:49 PM   #8
dinos22
Senior Member
dinos22's PC Specs
 
Join Date: Mar 26 2005
Location: Sydney
Posts: 9,825
By T_M
How do you ping the sire without knowing the IP already?
tim just ping the actual site name

ping www.xtremesystems.org 209.58.227.163
ping www.i4memory.com 69.72.168.100
ping www.overclockers.com.au 203.220.0.228
ping www.dfi-street.com 205.196.217.211
dinos22 is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
change, ocz, phase


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools


Similar Threads for: OCZ Phase change
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
DFI LANParty UT P35-T2R Preview photos & Bios Screenshots eva2000 DFI Intel Motherboard / CPU 211 19-10-2009 03:33 AM
DFI LP UT X48-T3RS / X48-T2R Bios Templates eva2000 DFI Intel Motherboard / CPU 1 07-06-2008 07:34 PM
Phase Change, Need assitance skootyloops Cooling 10 22-02-2007 03:34 AM
**i4memory SuperPI Mod v1.4 Rankings** T_M General Benchmarks 1006 07-08-2006 02:54 PM


All times are GMT +11. The time now is 10:52 AM.

no new posts