You are not registered yet. Please click here to register!
This is UTT-BH5 right? - i4memory.com - different look at memory
Tags Register Blogs FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 08-11-2005, 09:59 PM   #1
Viiper
Senior Member
Viiper's PC Specs
 
Join Date: Oct 27 2005
Posts: 113
This is UTT-BH5 right?

Bought a pair of 512mb sticks from fluidtek for $145

I can run them 2-2-2-5 1T , 2.7v, 200mhz

And i cannot run them cas3, so just confirm it b4 i go out and buy a ddr booster and have some fun .
Viiper is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2005, 10:00 PM   #2
the _rick
Senior Member
the _rick's PC Specs
 
Join Date: Sep 30 2004
Location: Melbourne
Posts: 1,248
yeah, i think most BH wont boot at cas 3, check you mobo campatability with the booster though.

Last edited by the _rick; 08-11-2005 at 10:02 PM.
the _rick is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2005, 10:06 PM   #3
Viiper
Senior Member
Viiper's PC Specs
 
Join Date: Oct 27 2005
Posts: 113
They only list the ultra version of my mobo the K8NS Ultra-939.

Mines a K8NS-939, this should be right shouldnt it?
Viiper is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2005, 10:21 PM   #4
the _rick
Senior Member
the _rick's PC Specs
 
Join Date: Sep 30 2004
Location: Melbourne
Posts: 1,248
nfi, sorry cant help with that, i'm not a great fan of GB mobos.

but if the ultra is on there and basically the same layout it should be fine (dont hold me to it)
the _rick is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2005, 10:36 PM   #5
ArcTan
Senior Member
ArcTan's PC Specs
 
Join Date: Aug 06 2004
Location: Sydney, Arsestralia
Posts: 1,927
By Viiper
They only list the ultra version of my mobo the K8NS Ultra-939.

Mines a K8NS-939, this should be right shouldnt it?
yes it works
BH UTT does boot with cas3 I believe

a better way is to look for the tabs on the side of the IC's

btw what 512mb sticks were they?
might get a pair to play with
ArcTan is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2005, 11:23 PM   #6
Viiper
Senior Member
Viiper's PC Specs
 
Join Date: Oct 27 2005
Posts: 113
2x 512mb

And how can i take the covers off the ram?
Viiper is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2005, 11:35 PM   #7
Viiper
Senior Member
Viiper's PC Specs
 
Join Date: Oct 27 2005
Posts: 113
I went through a thread on xtremesytems and yay its winbond bh5, whats the best way to cool ram?
Viiper is offline   Reply With Quote
Old 08-11-2005, 11:39 PM   #8
T_M
Senior Member
T_M's PC Specs
 
Join Date: Dec 07 2004
Location: Jakarta
Posts: 5,335
with something cold

seriosuly though, just a low speed fan blowing fresh air usually suffices, or a medium with stale air
T_M is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
uttbh5


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools


Similar Threads for: This is UTT-BH5 right?
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
TEAM Xtreem UTT BH5 on Abit mobo Morgoth General AMD DDR1 Memory 3 23-02-2006 01:11 PM
BH5 UTT cooling? mental_empathy General AMD DDR1 Memory 13 12-10-2005 03:25 AM
G.Skill F1-3200BWU2-1GBGH 1GB Winbond BH5 UTT Review & Discussion Thread groovetek Gskill DDR1 on AMD 47 29-07-2005 03:53 PM
Should i get TCCD or new Winbound UTT BH5 f1re DDR1 Intel Memory 18 16-05-2005 07:01 PM
[review] Twinmos Speed Premium PC3500 UTT BH5 @vr-zone.com eva2000 Reviews & News Online 0 12-05-2005 11:21 PM


All times are GMT +11. The time now is 08:03 PM.

no new posts