You are not registered yet. Please click here to register!
Lost 2 mem modules after waterblock change and tiny scratch - i4memory.com - different look at memory

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 10-05-2012, 12:35 PM   #1
douglatins
Junior Member
douglatins's PC Specs
 
Join Date: May 10 2012
Posts: 3
Lost 2 mem modules after waterblock change and tiny scratch

Hello there guys. I had never had any issues with memory, but yesterday i replaced my wb and now i only see 8GB, i made a tinsy scratch on the back on the mobo, here is a pic



Its so tiny, can it be of fault? It appears that my 3-4 slots are faulty now and don't boot when i only insert one module in them. But CPUz and Aida both show all my 6 sticks and 2gb each with information about brand etc. I have tried removing the CPU and using a thermalright archon. Still 8gb. Also losing up screws didn't work. The waterblock has plastic washers too. I bought a silver circuit tracer pen to try to fix that. But i doubt i will be able. Pics of aida



douglatins is offline   Reply With Quote
Old 10-05-2012, 10:01 PM   #2
donmarkoni
Senior Member
donmarkoni's PC Specs
 
Join Date: May 13 2009
Posts: 488
Try re-seating the CPU, or maybe WB is too tight.
donmarkoni is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2012, 04:11 AM   #3
douglatins
Junior Member
douglatins's PC Specs
 
Join Date: May 10 2012
Posts: 3
By donmarkoni View Post
Try re-seating the CPU, or maybe WB is too tight.
I tried that even replaced for a air cooler for testing, but didnt work. Didnt check for bent pins with a mag glass though
douglatins is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
change, lost, mem, modules, scratch, tiny, waterblock


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools



All times are GMT +11. The time now is 12:50 PM.