You are not registered yet. Please click here to register!
can someone help me try this? - i4memory.com - different look at memory

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 05-07-2005, 01:56 AM   #1
avexdevil
Senior Member
avexdevil's PC Specs
 
Join Date: Jun 20 2005
Location: Perth, WA
Posts: 203
can someone help me try this?

alright i just got my cpu and dfi mobo, but i don't have a vga card atm so I can't see what's going on. the cpu I bought seems to have some blackish like substance on the pins and I was eager to find out if it works if not i can DOA asap. So I tried setting up the system without a vga card (lol), hoping the diagnostic leds can tell me what's going on. Alright I got it setup and this are my results:

LED 2,3,4 lighted up in red, then subsequently LED 2 turns off, then LED 3 turns off leaving LED 4 lighted up red. The fan on the cpu stops moving then as well. edit: chipset fan stops moving as well...

my board dfi lanparty ultra-d nf4, cpu is a venice 3000+. Can some kind soul pull out his vga card from his mobo and try turning it on and see if you get the same diagnostic leds as me? So i know it's attributed to the vga card missing and not the cpu disfunctioning, thanks!

Last edited by avexdevil; 05-07-2005 at 02:00 AM.
avexdevil is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2005, 03:07 AM   #2
avexdevil
Senior Member
avexdevil's PC Specs
 
Join Date: Jun 20 2005
Location: Perth, WA
Posts: 203
seems as though the cpu is working just fine, 4th led red is vga missing. thanks for any help ... or not lol
avexdevil is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2005, 03:22 AM   #3
tooraktom
Senior Member
tooraktom's PC Specs
 
Join Date: Jun 28 2005
Location: Toorak, VIC
Posts: 223
Not many people are up at 1am. At least you have a mobo, ram, psu, and basically everything else needed for a pc, i have a CPU and a DVD drive.
tooraktom is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2005, 03:27 AM   #4
babyelf
Senior Member
babyelf's PC Specs
 
Join Date: Apr 15 2005
Location: Sydney - Australia
Posts: 1,422
i am up.. but i'm not gonna take out my graphics card lol.. i'm using it atm lol.. cbf cause it's too late lol
babyelf is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2005, 03:28 AM   #5
avexdevil
Senior Member
avexdevil's PC Specs
 
Join Date: Jun 20 2005
Location: Perth, WA
Posts: 203
there are 20 views or so but no replies unfortunately . tooraktom I see what you've got coming, sli-d and gskill ram, i wouldn't mind waiting longer if i were you
avexdevil is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2005, 09:58 AM   #6
blackjok3r
Senior Member
blackjok3r's PC Specs
 
Join Date: Feb 03 2005
Location: Stoneville, Perth WA
Posts: 899
yeah its fine. Either 1 or 4, don't know which way they go(?) Will stay red until windwos is loading. The fan turned off becuase the CPU is under 25C, my mates winnie fan is off 50% of the time, he came from P4 so he when it went off he nearly died.
blackjok3r is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2005, 02:01 PM   #7
avexdevil
Senior Member
avexdevil's PC Specs
 
Join Date: Jun 20 2005
Location: Perth, WA
Posts: 203
the chipset fan stopped as well -.-
avexdevil is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2005, 03:01 PM   #8
the _rick
Senior Member
the _rick's PC Specs
 
Join Date: Sep 30 2004
Location: Melbourne
Posts: 1,248
mine does as well, until it goes over 25c, setup in bios.
the _rick is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools



All times are GMT +11. The time now is 11:58 PM.

no new posts