You are not registered yet. Please click here to register!
Adding a 3rd stage to my 2-Stager: turn a Dual-Rotary to a Triple-Rotary! - Page 3 - i4memory.com - different look at memory

Notices

Reply
 
Thread Tools
Old 28-02-2007, 12:24 PM   #17
Lane
Senior Member
Lane's PC Specs
 
Join Date: Oct 06 2005
Location: Switzerland
Posts: 440
Re: Adding a 3rd stage to my 2-Stager: turn a Dual-Rotary to a Triple-Rotary!

I need someone for mod or do me a Phase change... can i contact Luigi or you...?...
Lane is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2007, 01:08 PM   #18
dinos22
Senior Member
dinos22's PC Specs
 
Join Date: Mar 26 2005
Location: Sydney
Posts: 9,825
Re: Adding a 3rd stage to my 2-Stager: turn a Dual-Rotary to a Triple-Rotary!

By T_M
except for anything liquid!
they are even confiscating duty free alcohol bought in the airport!
it would be a little crazy to transport this on an airplane don't you think

so what did they take off you hahahah
dinos22 is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2007, 01:22 PM   #19
T_M
Senior Member
T_M's PC Specs
 
Join Date: Dec 07 2004
Location: Jakarta
Posts: 5,335
Re: Adding a 3rd stage to my 2-Stager: turn a Dual-Rotary to a Triple-Rotary!

1 swedish made penis pump
T_M is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2007, 03:12 PM   #20
dinos22
Senior Member
dinos22's PC Specs
 
Join Date: Mar 26 2005
Location: Sydney
Posts: 9,825
Re: Adding a 3rd stage to my 2-Stager: turn a Dual-Rotary to a Triple-Rotary!

swedes have small ****s....didn't know that
dinos22 is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2007, 05:34 PM   #21
alpha0ne
Senior Member
alpha0ne's PC Specs
 
Join Date: Feb 25 2005
Location: Mandurah
Posts: 5,287
Re: Adding a 3rd stage to my 2-Stager: turn a Dual-Rotary to a Triple-Rotary!

All I can say is FARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRK
alpha0ne is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2007, 06:35 PM   #22
sTARk
Senior Member
sTARk's PC Specs
 
Join Date: Nov 06 2006
Location: Wollongong, Oz!
Posts: 928
Re: Adding a 3rd stage to my 2-Stager: turn a Dual-Rotary to a Triple-Rotary!

By dinos22
customs? there's no such thing in European union you can go with anything you want and stark naked
I'm not going anywhere with you naked! Pervert!
sTARk is offline   Reply With Quote
Old 28-02-2007, 06:41 PM   #23
eva2000
Administrator
eva2000's PC Specs
 
Join Date: Jul 22 2004
Location: Brisbane, Australia
Posts: 23,046
twitter.com/i4memorycom Facebook Page livestream.com/i4memorycom
Blog Entries: 42
Re: Adding a 3rd stage to my 2-Stager: turn a Dual-Rotary to a Triple-Rotary!

By SLi_dog
LOL, try get that through customs while wearing a turbin.

I dare ya




Nice one before
Yeah IIRC didn't Shamino have trouble getting his cascade through Chinese customs ?
eva2000 is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2007, 04:03 AM   #24
before
Senior Member
before's PC Specs
 
Join Date: Nov 23 2005
Location: France
Posts: 448
Facebook Page
Re: Adding a 3rd stage to my 2-Stager: turn a Dual-Rotary to a Triple-Rotary!

Nickname of the unit has been chosen...

"Grosse Bertha" or "Grosse Béberthe"

Formerly called "Derke Bertha" by the Germans, it was a monstrous 16.5' gun used during WW1...



@Lane: of course you can contact LuiGi... do you speak French?

Last edited by before; 01-03-2007 at 06:13 AM.
before is offline   Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
2stager, 3rd, adding, dualrotary, stage, triplerotary, turn


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools


Similar Threads for: Adding a 3rd stage to my 2-Stager: turn a Dual-Rotary to a Triple-Rotary!
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
i5 670 & ASUS P7P55D-DELUXE Motherboard 2D review Uncle Fester Asus Intel motherboards / CPU 9 18-03-2010 07:41 AM
Server choice, any recommendations? Brook General Hardware 9 24-05-2007 04:07 AM
Opterons - 0544 - Week 44, 2005 eva2000 General AMD Motherboards / CPU 50 23-11-2005 07:40 PM
AMD Opteron dual core vs Intel Dual core Xeons eva2000 DFI AMD motherboards / CPU 0 21-10-2005 06:00 PM


All times are GMT +11. The time now is 03:22 PM.

no new posts